Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 600g2435kcal0g599.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta780g2808kcal101.4g546g16.4g27.3g
Kookoshiutale 70g463kcal5.7g4.5g45.2g11.4g
Hasselpähkinä 130g837kcal18.3g4.4g79.3g22.7g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)384g1816kcal15.7g234.2g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5608g19895kcal398.4g2891g708.6g123.2g
Valittu annoskoko2804g9948kcal199.2g1445.5g354.3g61.6g
Annoskoko puolitettuna1402g4974kcal99.6g722.8g177.2g30.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316