Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1104g372kcal7.6g60.7g1.1g15.5g
Mansikka 618g288kcal3.1g51.9g1.2g11.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g939g3660kcal0g919.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g8639kcal21.4g2064.6g4.6g54.4g
Valittu annoskoko2808g4320kcal10.7g1032.3g2.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna1404g2160kcal5.4g516.2g1.2g13.6g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463