Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 241g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 331g1087kcal35g201.2g7.3g32.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g362g1265kcal21.7g274.8g6.1g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 603g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1205g398kcal39.8g59.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)60g331kcal0.6g0.6g36.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g6163kcal194.2g1071.4g99.2g80g
Valittu annoskoko2808g3081kcal97.1g535.7g49.6g40g
Annoskoko puolitettuna1404g1541kcal48.6g267.9g24.8g20g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336