Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1044g1490kcal130.5g3.1g107.1g0g
Voi 475g3444kcal5.6g1.9g386g0g
Vesi, vesijohtovesi 237g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g356g2179kcal75.1g24.6g198.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g119g12kcal1.8g0g0.7g100.9g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.5g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 57g211kcal10.5g6.3g12.4g17.3g
Vesi, vesijohtovesi 285g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.7g0.2g7.2g0g
Voi 32g231kcal0.4g0.1g25.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g24g145kcal5g1.6g13.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g8.1g0.8kcal0.1g0g0g6.9g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.8g14kcal0.7g0.4g0.8g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g15985kcal480.8g155g1504g253g
Valittu annoskoko2808g7993kcal240.4g77.5g752g126.5g
Annoskoko puolitettuna1404g3996kcal120.2g38.8g376g63.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597