Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1575g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g81g174kcal11.2g17.4g6.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g450g1260kcal85.5g0.1g99g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal3.9g8.1g0.3g1g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Basilika, tuore 18g4.9kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Timjami, annos 3g14g29kcal1.2g3.6g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g5702kcal238.2g186.2g433.6g51.4g
Valittu annoskoko2808g2851kcal119.1g93.1g216.8g25.7g
Annoskoko puolitettuna1404g1426kcal59.6g46.6g108.4g12.9g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407