Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)269g339kcal29.6g0.8g24.2g0g
Sokeri 458g1857kcal0g457.1g0g0g
Rypsiöljy 323g2856kcal0g0g323g0g
Kesäkurpitsa zucchini 718g130kcal4g17.9g2.9g5g
Vehnäjauho puolikarkea 646g2216kcal65.8g452.2g7.8g22.6g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.2g0g0g
Rusina 215g630kcal6g129.4g1.1g20.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g144g861kcal34.4g9.5g77.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g17982kcal281.6g2181.6g873.2g97.2g
Valittu annoskoko2808g8991kcal140.8g1090.8g436.6g48.6g
Annoskoko puolitettuna1404g4495kcal70.4g545.4g218.3g24.3g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097