Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore31g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0g
Kurkku 25g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)48g86kcal11g0g3.8g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g52g130kcal9.4g0.8g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g668kcal59.8g8g41.8g1.8g
Valittu annoskoko281g334kcal29.9g4g20.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna141g167kcal15g2g10.5g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271804