Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g157g38kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Puuroriisi31g110kcal1.9g23.8g0.5g0.7g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.7g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g531kcal34.2g64.8g13g8.6g
Valittu annoskoko281g266kcal17.1g32.4g6.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna141g133kcal8.6g16.2g3.3g2.2g
Arvot/100g100g95kcal6.1g11.5g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038