Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g120g209kcal21.2g0g13.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g38g27kcal0.9g6.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g12g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)105g58kcal1.1g4.2g4.2g0.6g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g604kcal47.2g23g36.2g2.2g
Valittu annoskoko281g302kcal23.6g11.5g18.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna141g151kcal11.8g5.8g9.1g0.6g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670