Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 56g184kcal5.7g37.3g0.6g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g52g18kcal0.5g3.5g0.3g0.7g
Amerikan Pekoni filee, HK21g34kcal4.4g0.1g19g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa21g63kcal4.8g0g4.8g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.9g0.1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g881kcal59.8g87.8g65.2g5.2g
Valittu annoskoko281g440kcal29.9g43.9g32.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna141g220kcal15g22g16.3g1.3g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094