Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai117g433kcal5.9g37.4g29.3g2.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Mozzarella light44g70kcal8.8g0.2g3.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow15g26kcal0.1g0.8g2.5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g1.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl8.8g47kcal0.4g0.3g4.9g0.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g15g42kcal4.8g0g2.5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g1312kcal43.2g83.8g90.4g9.6g
Valittu annoskoko282g656kcal21.6g41.9g45.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna141g328kcal10.8g21g22.6g2.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787