Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl52g178kcal7.3g29.4g3.5g5.8g
Sokeri 5.2g21kcal0g5.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Culinesse (Flora), annos 10g4.4g20kcal0g0g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.2g0.2g5.1g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)28g34kcal0.1g8.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g763kcal36.2g105.2g22.2g12.8g
Valittu annoskoko282g382kcal18.1g52.6g11.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna141g191kcal9.1g26.3g5.6g3.2g
Arvot/100g100g136kcal6.4g18.7g3.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96595