Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 54g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Porkkana 23g7.6kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%35g60kcal3.4g2.6g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g209kcal9.2g22.8g7.8g2.4g
Valittu annoskoko282g105kcal4.6g11.4g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna141g52kcal2.3g5.7g2g0.6g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849