Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g960g806kcal10.6g175.7g3.8g17.3g
Canderel makeutusjauhe400g1536kcal11.6g372.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 12g85kcal0g0g9.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 200g752kcal0.4g10.6g80g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g200g140kcal4g6.6g10.4g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5624g12850kcal269.2g2278.8g271.4g91.8g
Valittu annoskoko2812g6425kcal134.6g1139.4g135.7g45.9g
Annoskoko puolitettuna1406g3213kcal67.3g569.7g67.9g23g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917