Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 467g378kcal7.3g78.6g0.2g14g
Lanttu 234g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g560g532kcal112.1g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g26g232kcal0g0g26.3g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g234g397kcal3.7g4.9g39.7g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g33g39kcal0.8g2g2.9g0.5g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g1167g292kcal10.5g47.9g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g3926kcal275.8g297.2g171.8g40.6g
Valittu annoskoko2814g1963kcal137.9g148.6g85.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna1407g982kcal69g74.3g43g10.2g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543