Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen874g1215kcal166g0g61.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1748g612kcal17.5g113.6g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g4056kcal371.6g244g175.4g6g
Valittu annoskoko2814g2028kcal185.8g122g87.7g3g
Annoskoko puolitettuna1407g1014kcal92.9g61g43.9g1.5g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413