Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1400g1540kcal322g0g25.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)875g744kcal8.8g30.6g61.3g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g158g690kcal8.7g6.6g69.8g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g6189kcal690g112.6g314.2g12.4g
Valittu annoskoko2814g3095kcal345g56.3g157.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna1407g1547kcal172.5g28.2g78.6g3.1g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868