Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 531g315kcal52.1g15.9g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 778g1110kcal97.3g2.3g79.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g495g2972kcal104g32.7g267.4g0g
Juusto, keskiarvo 708g2476kcal177.1g1.8g196g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 53g172kcal15.4g3.7g10.6g16.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g53g32kcal4.8g2.9g0.3g38.7g
Vehnälese 32g73kcal4.2g4.9g1.4g11.9g
Kauralese 96g344kcal17.2g43.6g7.4g16.7g
Leivinjauhe 71g124kcal3.7g26.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g15233kcal951.6g269g1130g167.8g
Valittu annoskoko2816g7616kcal475.8g134.5g565g83.9g
Annoskoko puolitettuna1408g3808kcal237.9g67.3g282.5g42g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129