Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1578g5414kcal160.8g1104.6g18.9g55.2g
Vesi, vesijohtovesi 1214g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g10828kcal321.6g2209.2g37.8g110.4g
Valittu annoskoko2816g5414kcal160.8g1104.6g18.9g55.2g
Annoskoko puolitettuna1408g2707kcal80.4g552.3g9.5g27.6g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295127