Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1993g12831kcal280.9g67.7g1215.4g348.7g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g133g292kcal6.1g65.1g0.9g53.1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g425g1309kcal0g327.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5632g28866kcal574g920.2g2432.6g803.6g
Valittu annoskoko2816g14433kcal287g460.1g1216.3g401.8g
Annoskoko puolitettuna1408g7216kcal143.5g230.1g608.2g200.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195