Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 810g284kcal37.4g15.8g2.4g20.2g
Paprika punainen 306g90kcal2.9g13.8g1.2g5.8g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Tomaatti 720g164kcal4g24.8g2.2g10.1g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Basilika, tuore72g29kcal2.2g3.6g0.6g2.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g90g349kcal29.7g0g25.6g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl18g158kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)450g567kcal49.5g1.3g40.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl58g81kcal2.7g5.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g3681kcal269.4g161.2g193.6g98.2g
Valittu annoskoko2817g1840kcal134.7g80.6g96.8g49.1g
Annoskoko puolitettuna1409g920kcal67.4g40.3g48.4g24.6g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152