Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)117g130kcal14.4g2.2g6.9g0.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 23g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g392kcal32.2g29.6g14.2g6g
Valittu annoskoko282g196kcal16.1g14.8g7.1g3g
Annoskoko puolitettuna141g98kcal8.1g7.4g3.6g1.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201