Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g120g551kcal7.2g53.9g34.7g1.2g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)72g32kcal0.2g7.5g0.1g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g60g102kcal4.3g9.6g5.1g0.6g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g1523kcal27.8g167.6g83.4g3.6g
Valittu annoskoko282g762kcal13.9g83.8g41.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna141g381kcal7g41.9g20.9g0.9g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509