Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 58g16kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Hirvenliha 47g53kcal9.9g0g1.4g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana 18g6kcal0.1g1g0g0.5g
Herkkusieni 6.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g214kcal22.6g10.8g7.6g4.4g
Valittu annoskoko282g107kcal11.3g5.4g3.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna141g54kcal5.7g2.7g1.9g1.1g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881