Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)64g223kcal9.6g42.8g1.6g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g30g33kcal4.4g0.3g1.5g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g44g174kcal10g0g14.4g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss30g16kcal1.7g1.6g0.2g0.9g
Maissi jyvät 30g43kcal0.8g7.7g0.7g1.1g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g20g5.9kcal0.4g1.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g1096kcal58.4g113.4g43.2g7.8g
Valittu annoskoko282g548kcal29.2g56.7g21.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna141g274kcal14.6g28.4g10.8g2g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741