Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 17g38kcal0.8g2.9g2.3g1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 17g33kcal0.2g0.3g3.3g0.7g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 110g377kcal11.2g77g1.3g3.8g
Kauralese 17g60kcal3g7.6g1.3g2.9g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g1197kcal32.2g185.6g30.4g21.8g
Valittu annoskoko282g599kcal16.1g92.8g15.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna141g299kcal8.1g46.4g7.6g5.5g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369