Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi75g104kcal14.1g0g5.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.8g4.1g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)9g40kcal0.5g6g1.6g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys2.8g10kcal0g2.5g0g0g
Lasagnelevy Rainbow15g57kcal2.2g10.9g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g466kcal35.4g48g14.8g3.8g
Valittu annoskoko282g233kcal17.7g24g7.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna141g117kcal8.9g12g3.7g1g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142