Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 129g285kcal22.5g0g21.9g0g
Kuohukerma (Ingman)94g318kcal2.1g2.9g32.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.7g21kcal0g0g2.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g1517kcal67.2g6.8g134.4g0.2g
Valittu annoskoko282g759kcal33.6g3.4g67.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna141g379kcal16.8g1.7g33.6g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296