Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g104g63kcal1.6g13.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Naudanpaisti 83g93kcal18.1g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g393kcal40.6g30.8g11.6g2.6g
Valittu annoskoko282g196kcal20.3g15.4g5.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna141g98kcal10.2g7.7g2.9g0.7g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393