Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 125g254kcal22.4g0g18.5g0g
Linssi, punainen, Go Green62g203kcal15g30.6g0.6g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.1g8.1kcal0.4g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g981kcal77.2g72.2g39.8g19g
Valittu annoskoko283g491kcal38.6g36.1g19.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna141g245kcal19.3g18.1g10g4.8g
Arvot/100g100g174kcal13.7g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122