Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty177g247kcal9.1g49.4g1.2g6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g29g27kcal0.2g5.6g0.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka29g8.5kcal0.3g1.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 21g39kcal5.6g0g1.9g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g27g21kcal0.7g1.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g685kcal31.8g116g10g12g
Valittu annoskoko283g343kcal15.9g58g5g6g
Annoskoko puolitettuna141g171kcal8g29g2.5g3g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340