Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 138g474kcal14.1g96.7g1.7g4.8g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g47kcal2.2g3.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana565g1642kcal38.8g246.4g52.4g11.8g
Valittu annoskoko283g821kcal19.4g123.2g26.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna141g411kcal9.7g61.6g13.1g3g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403