Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 38g113kcal6.7g18.2g0.4g4g
Porkkana 24g7.9kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 38g48kcal8.1g0g1.7g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g11g27kcal1.7g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g404kcal34g42g8.4g10g
Valittu annoskoko283g202kcal17g21g4.2g5g
Annoskoko puolitettuna141g101kcal8.5g10.5g2.1g2.5g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346