VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2397g1103kcal76.7g115.1g36g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g301kcal0.1g73.4g0g1.3g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g14g44kcal1g7.3g0.9g0.4g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g247g351kcal30.9g0.7g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g4182kcal217.4g536.8g124.8g3.4g
Valittu annoskoko2820g2091kcal108.7g268.4g62.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna1410g1046kcal54.4g134.2g31.2g0.9g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302