Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)480g1680kcal61.4g334.6g9.1g15.4g
Tonnikala öljyssä 540g1025kcal146.4g0g48.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g540g151kcal5.9g25.9g2.2g16.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g150g435kcal49.5g2g25.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g8701kcal553g815.8g354.8g77.4g
Valittu annoskoko2820g4350kcal276.5g407.9g177.4g38.7g
Annoskoko puolitettuna1410g2175kcal138.3g204g88.7g19.4g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139