Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1049g189kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%175g437kcal26.2g5.4g35g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.5g1.5kcal0g0.1g0g0.2g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g51g30kcal1.3g4.3g5.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1049g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g87g105kcal2.9g4.2g8.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5642g2286kcal93.2g146.8g148.6g33.6g
Valittu annoskoko2821g1143kcal46.6g73.4g74.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna1411g571kcal23.3g36.7g37.2g8.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977