Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen701g974kcal133.2g0g49.1g0g
Porkkana 350g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)683g273kcal11.6g56g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%350g596kcal24.2g4.9g52.6g7g
Tomaatti, tuore350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5642g4185kcal351.8g207.6g209.2g48.8g
Valittu annoskoko2821g2093kcal175.9g103.8g104.6g24.4g
Annoskoko puolitettuna1411g1046kcal88g51.9g52.3g12.2g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475