Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1332g333kcal17.3g55.9g2.7g0g
Tomaatti 959g218kcal5.4g33.1g2.9g13.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)266g160kcal2.7g12g10.7g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g266g509kcal63.9g5.3g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5648g2440kcal178.6g212.6g85.8g26.8g
Valittu annoskoko2824g1220kcal89.3g106.3g42.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna1412g610kcal44.7g53.2g21.5g6.7g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545