Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1484g268kcal8.3g37.1g5.9g10.4g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio94g208kcal7.6g24.6g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g562g1574kcal106.8g0.2g123.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g4301kcal245.4g123.8g295.8g20.8g
Valittu annoskoko2826g2150kcal122.7g61.9g147.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna1413g1075kcal61.4g31g74g5.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965