Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)600g2100kcal75g430.2g9g18g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g560g1568kcal84g0g134.4g0g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g800g440kcal24.8g51.2g16g0g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen400g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g9588kcal477g1004.6g404.4g54g
Valittu annoskoko2828g4794kcal238.5g502.3g202.2g27g
Annoskoko puolitettuna1414g2397kcal119.3g251.2g101.1g13.5g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265