Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl559g2516kcal39.7g357.9g106.2g18.5g
Voi 224g1623kcal2.7g0.9g181.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g839g2852kcal16.8g22.6g302g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g559g1510kcal44.7g67.1g111.8g0g
Sokeri 238g965kcal0g237.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka28g112kcal0g27.7g0g0g
Kinuskikastike 280g1184kcal2.6g158.5g59.9g0g
Daim 56g78g427kcal2.9g47g25.1g0.1g
Liivatelehti, gelatiini24g83kcal20.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g22541kcal259.4g1838.2g1573.6g37.2g
Valittu annoskoko2828g11270kcal129.7g919.1g786.8g18.6g
Annoskoko puolitettuna1414g5635kcal64.9g459.6g393.4g9.3g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939