Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1573g267kcal29.9g33g3.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g699g2377kcal14g21g244.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g556g2168kcal161.2g11.1g161.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g9624kcal410.2g130.2g818g0g
Valittu annoskoko2828g4812kcal205.1g65.1g409g0g
Annoskoko puolitettuna1414g2406kcal102.6g32.6g204.5g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931