Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5656g5252kcal370.4g469.4g188g64.8g
Valittu annoskoko2828g2626kcal185.2g234.7g94g32.4g
Annoskoko puolitettuna1414g1313kcal92.6g117.4g47g16.2g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957