Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä25g19kcal1g3.1g0.2g0.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g44g42kcal8.7g0g0.3g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g19g12kcal0.3g2.8g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.2g7.6kcal0.1g0.6g0.5g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.9g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2.5g8.7kcal0.2g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana566g204kcal21.8g17.4g4.2g1.6g
Valittu annoskoko283g102kcal10.9g8.7g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna142g51kcal5.5g4.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351