Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 84g20kcal1.5g1.9g0.3g1.9g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g42g42kcal8g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g216kcal25.2g3.8g9.6g3.8g
Valittu annoskoko284g108kcal12.6g1.9g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna142g54kcal6.3g1g2.4g1g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852