Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g90g542kcal21.7g6g48.8g0g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Liivatelehti, gelatiini68g237kcal58g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g45g154kcal1.4g1.4g15.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g45g115kcal2.7g1.4g10.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.3g9kcal0.1g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g2445kcal168.4g22.6g187.8g0g
Valittu annoskoko284g1223kcal84.2g11.3g93.9g0g
Annoskoko puolitettuna142g611kcal42.1g5.7g47g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678