Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.4g0.1g1.5g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g56g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g8.4g30kcal0.5g6.4g0.1g0.2g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 45g102kcal8.6g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.1g2.8kcal0.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g419kcal27.8g32.2g19.2g4.8g
Valittu annoskoko284g209kcal13.9g16.1g9.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna142g105kcal7g8.1g4.8g1.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727