Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.2g4.6kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta137g494kcal17.8g96.1g2.9g4.8g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 13g66kcal0g0.1g7.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ohrasuurimo 5g16kcal0.4g3.2g0.1g0.4g
Lihaliemi laimennettu 13g2.4kcal0g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g1452kcal48.8g205.4g45.6g11.4g
Valittu annoskoko284g726kcal24.4g102.7g22.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna142g363kcal12.2g51.4g11.4g2.9g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334