Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 82g105kcal17.7g0g3.7g0g
Sipuli kuivattu 3.1g8.6kcal0.3g1.1g0.1g1.1g
Fenkoli, annos 100g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korianteri, annos 10g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g32g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g79g32kcal1.7g5.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow11g40kcal0.7g1g3.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g391kcal41.6g18.6g16g5.2g
Valittu annoskoko283g196kcal20.8g9.3g8g2.6g
Annoskoko puolitettuna142g98kcal10.4g4.7g4g1.3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521