Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g102g255kcal17.3g0g20.4g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g29g95kcal4.1g0.1g8.7g0g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g44g15kcal2g0.9g0g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g36g22kcal0.4g1.6g1.5g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)36g31kcal0.4g1.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana567g858kcal49.6g11.4g66.6g3.8g
Valittu annoskoko283g429kcal24.8g5.7g33.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna142g215kcal12.4g2.9g16.7g1g
Arvot/100g100g151kcal8.8g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393